Brazilian Wax


Een professionele Brazilian Waxsalon

Bij een Brazilian Wax wordt een meer intiem gedeelte (de schaamstreek) gewaxt. Het waxen van de intieme gedeeltes wordt steeds populairder als ontharingsmethode.

Bij een Brazilian wax blijft er een alleen een smal streepje haar achter op de venusheuvel. Voordat de behandeling begint, vraag ik altijd naar de gewenste shape full - stripe - triangle.

Haar rond en op de schaamlippen en tussen de billen halen we weg, maar ook dit wordt op voorhand besproken.

Hiervoor heb je een zeer ervaren schoonheidsspecialiste nodig. Ik (Anne ) heb al 7 jaar ervaring met de Brazilian Wax en je bent bij mij goede handen. Tevens kun je rekenen op deskundig en een eerlijk advies.  

Bij Brazilian Wax wordt gebruik gemaakt van Brazilian filmhars van Lycon, wat speciaal ontworpen is voor de extra gevoelige huid.

Wanneer waxen?

Je kunt je laten waxen als haren minimaal 2 weken niet geschoren zijn. Onze meeste klanten komen gemiddeld 4 tot 5 weken na hun laatste afspraak terug.

 

Kan ik voor de Brazilian wax kiezen tijdens mijn menstruatie?

Ja dit kan zeker op het moment als er een tampon of dergelijke gedragen wordt. Ben jij tijdens je menstruatie wat gevoeliger? Dan is het zeker mogelijk dat een waxbehandeling als minder comfortabel wordt ervaren.

Jij weet zelf het beste wat goed voor je is, geef op voorhand wel even aan mocht je menstrueren, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Brazilian Wax populair

Brazilian Wax werd pas echt bekend toen het in 1994 in New York door 7 zussen die er eind jaren 80 met een schoonheidssalon waren begonnen, uit Brazilië werd geïntroduceerd. Veel klanten van deze schoonheidssalon waren destijds celebraties en maakten er in de media geen geheim van dat ze voor het ontharen van hun intieme zone de  Brazilian Wax behandeling kozen. Hierdoor, en door het aan bod komen ervan in populaire series en in veel mode- en lifestyle bladen steeg de interesse voor de Brazilian Wax, en werd deze behandeling steeds populairder.

WaxSalon

Bye bye scheermesjes, Hi WaxxAnn!! 

Wil jij ook meer weten over (de eerste keer) waxen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met de voorbereidingen op je (eerste) waxbehandeling.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.