Waarom Waxen?


Voordelen van waxbehandelingen

Wij hebben een top 4 gemaakt van redenen waarom onze waxbehandelingen echte aanraders zijn.

De beste Waxsalon

1.

Haartjes blijven langer weg.

Op het moment dat je gaat waxen blijven je haartjes lang weg. Je trekt het haartje volledig uit het haarzakje, waardoor er dus een nieuwe haar moet groeien.

Wanneer je scheert, scheer je alleen de kop van het haartje eraf en komt hij dus weer sneller aan de oppervlakte. Hierdoor voel je die vervelende stoppels weer zo snel.

Dankzij waxen blijven de haren dus langer weg en heb je langer plezier van een gladde huid. 

 

 

2.

Je haartjes komen dunner terug.

De haren die opnieuw moeten groeien zijn een stuk zachter en dunner dan de haren die je normaliter scheert. Bij het scheren van je lichaamshaar snij je het haartje af waardoor de haren dikker terug komen. Bij het waxen van de haren trek je het volledige haartje incl de wortel uit de huid waardoor deze minder snel en minder dik terug komt. Daarom voelen de haartjes daarna aan alsof je nog nooit geschoren hebt!

 

3.

Nooit meer wondjes / beter voor je huid.

Met scheren kan je jezelf behoorlijk bezeren en je kan er zelfs littekens aan overhouden. Met het scheren van je lichaamshaar, wordt de beschermlaag van de huid verwijderd en raken de bovenste lagen beschadigd.. Elke keer wanneer je je lichaam scheert neem je een laagje huid mee en dat is natuurlijk niet goed!

Tijdens het waxen haal je niet alleen de haartjes weg, maar ook je dode huidcellen. Mede daardoor voelt je huid zo zacht aan na het waxen

 

5.

Minder irritatie.

Zoals hierboven beschreven, beschadigd het scheren van je lichaamshaar telkens weer een laagje huid, hierdoor ontstaan rode bultjes en voelt je huid vaak direct daarna of een dag erna aan als schuurpapier.

Bij een waxbehandeling wordt je huid slechts een beetje rood, maar dit verdwijnt weer na een paar minuten en je hebt ook nog eens een lang en glad resultaat wat 6 a 8 weken aan kan houden. Een waxbehandeling zorgt ook nog eens voor minder ingegroeide haartjes (deze worden tevens verwijderd tijdens de behandeling.

WaxSalon

Bye bye scheermesjes, Hi WaxxAnn!! 

Wil jij ook meer weten over (de eerste keer) waxen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met de voorbereidingen op je (eerste) waxbehandeling.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.