Dé Wax salon van het zuiden

WaxxAnn is dé waxsalon van Noord-Brabant, In Schijndel is de salon gevestigd in MB Beauty. Daarnaast hebben wij nog een salonvestiging in Rosmalen. Online kun je aanvinken in welke salon je een wax afspraak wenst.

Wij voeren alle waxbehandelingen uit en zijn ook gespecialiseerd in behandelingen zoals de brazilian wax. Klanten vanuit de hele omgeving komen naar WaxxAnn voor professionele wax behandelingen en het modeleren van de wenkbrauwen. Man, vrouw, jong of oud, iedereen is welkom!

Oprichter Anne

Even voorstellen

Al op jonge leeftijd kreeg ik een  baan als wax specialist aangeboden en hiermee heb ik jarenlange ervaring op kunnen doen voor meerdere waxbedrijven.

Ik heb diverse trainingen en cursussen gevolgd en uiteindelijk was ik klaar voor een nieuwe uitdaging en dat was voor mij een eigen onderneming starten. Graag stel ik mijzelf voor als de trotse eigenaar van WaxxAnn.

 

Professionaliteit en klant vriendelijkheid staat voorop bij WaxxAnn. Ook hecht ik enorm veel waarde aan hygiëne, behandelingen van de hoogste kwaliteit en de beste wax voor een optimaal resultaat.

 

Ik hoop je te ontmoeten in mijn salon!

WaxxAnn

Hygiëne staat bij WaxxAnn voorop

Wij vinden hygiëne ontzettend belangrijk. De spatels die wij gebruiken om wax op jouw huid aan te brengen gebruiken we daarom ook maar één keer (no double dipping). Uiteraard werken altijd met handschoenen aan. Alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, gooien we meteen weg.

Waxsalon Lycon

Alleen de allerbeste ingrediënten

In onze salon hebben wij gekozen voor het product LYCON.

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Langdurig 100% haarvrij

De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm. Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

LYCON levert superieure resultaten. De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.

Waxbehandelingen

Rating: 4.5769230769231 sterren
26 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Stephanie
6 maanden geleden

Toppertje!! πŸ™Œ

Tessa
6 maanden geleden

Aanrader! Ook een hele leuke spontane meid. Ik ga proberen mijn man over te halen.

Simone Braas
6 maanden geleden

Hele leuke gezellige meid en een super mooie salon.

Michelle bedijn
6 maanden geleden

Topper!😍

WILLEKE JANSSEN
6 maanden geleden

Toppertje. Erg tevreden

Desterny
6 maanden geleden

Hele aardige meid die anne, het was mijn eerste keer en ze stelde mij helemaal op me gemak! Echt een aanrader!

Sem
6 maanden geleden

Erg tevreden!! Top service!!

Corinne Roks
6 maanden geleden

Super Salon van de liefste pijn killerπŸ˜‚zonder gekheid.. zeeeer professioneel πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ’•

Linda
7 maanden geleden

Top service!


Deel deze pagina: