Extra Wax Tips van Anne


Tips om de ‘pijn’ tijdens het waxen te verminderen

We zetten graag nog even wat extra tips voor je op een rijtje om onze waxbehandelingen zo aangenaam mogelijk te maken.

De beste Waxsalon

Just take a pil...

Neem 30 - 45 min voor het waxen een aspirine of ibuprofen. 

 

Dont try this at home..

Laat het waxen over aan een professional, iemand die ervaren is met waxen. Zij maken gebruik van de juiste soort wax, trekken de huid goed strak en beschikken over de nodige kennis. Jezelf waxen kan tot behoorlijk wat ‘probleempjes’ zorgen.

In de Waxsalon van WaxxAnn zijn wij gecertificeerd, werken met de beste producten en hebben jaren ervaring. Dit resulteert in het beste resultaat.

Scrub baby scrub...

Een aantal dagen voordat je gewaxt wordt raden wij altijd aan de huid zachtjes te scrubben. Hierdoor verwijder je de dode huidcellen en gaan je haartjes losser en rechter op de huid zitten waardoor deze makkelijker te verwijderen zijn. Ook zorgt het regelmatig scrubben voor minder ingegroeide haartjes. Win win situatie dus!

 

Say NO to coffee...

Natuurlijk is een goede huidverzorging erg belangrijk, naast het scrubben van de huid is het belangrijk goede producten te gebruiken die de huid hydrateren. Sla voor het waxen je kopje koffie even over én ook je glaasje wijn.. Deze drankjes maken je huid namelijk gevoeliger.  Drink liever voldoende water voor het hydrateren van de huid.. Des te beter je kopje koffie of wijntje na het waxen smaakt!

WaxSalon

Maak een afspraak voor je eerste waxbehandeling

Wil jij ook meer weten over (de eerste keer) waxen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met de voorbereidingen op je (eerste) waxbehandeling.

Reactie plaatsen

Reacties

Lotte
8 maanden geleden

Zeer kundige waxsalon! Ik ben al jaren trouwe klant bij Anne 💕